Više­struka zak­ljučavanja

Za vrata od cje­vastih pro­fila od alumi­nijuma ili PVC-a

Više­struka zak­ljučavanja gru­pacije GU za vrata od cje­vastih pro­fila od alumi­nijuma ili PVC-a su tačno pri­lagođena zahtje­vima prema ovim sis­temima vrata: sa specijalnim rješenjima brava, malim osovinskim mjerama i pri­lagođenim visinama ručki za uske pro­file vrata od cje­vastih pro­fila od alumi­nijuma ili PVC-a. U gru­paciji GU ćete pro­naći individualna rješenja za čitavu paletu primjena – od ulaznih vrata koja se zak­ljučavaju ručno do pro­tivpožarnih vrata za podzemne garaže sa panik funkcijom.

Samozak­ljučavajući zaporni sis­temi

Spojite sigur­nost i komfor! Samozak­ljučavajući zaporni sis­temi gru­pacije GU zamjenjuju ručno predzak­ljučavanje brave sa glavnim zasunom. Bilo da je riječ o pro­tivpožarnom sek­toru, panik sek­toru ili privatnom stambenom sek­toru: sis­temi gru­pacije GU vam nude praktično rješenje za svako područje primjene.

Ručno zak­ljučavajući zaporni sis­temi

Povećajte sigur­nost sa ručno zak­ljučavajućim zapornim sis­temima gru­pacije GU. Nudimo vam široku paletu ručnih rješenja za najrazliči­tije primjene poput pro­tiv­provalne, pro­tivpožarne ili nepropusnosti.


X
Grupacija Gretsch-Unitas
Grupacija Gretsch-Unitas
Jezik: engleski
Impressionen von der Bau 2019
Impressionen von der Bau 2019